Gratis medewerkers testen

Werkgeverstesten is een initiatief van VNO-NCW in samenwerking met de overheid. De overheid heeft €450 miljoen euro beschikbaar gesteld zodat werkgevers kosteloos werknemers kunnen en mogen laten testen.

Kies een of meerdere van onderstaande opties

Nu reserveren voor locatie {{ booking.location.charAt(0).toUpperCase() + booking.location.slice(1) }}

Geen vouchercode? Klik hierhier voor informatie
- kies eerst de gewenste dag -

Wij zijn verplicht uw BSN door te geven aan het RIVM indien u positief bent getest. Zodra de gegevens zijn doorgegeven, of zodra uw testuitslag negatief is bevonden, worden uw gegevens per direct verwijderd uit onze database.

Uw identificatie wordt gebruikt zodat wij u kunnen voorzien van een reisdocument. Wilt u deze niet ontvangen, kies dan 'geen'

Er zijn enkele fouten opgetreden

  • {{ errorMessage }}

Reservering gelukt

Uw reservering is gelukt, u ontvangt een bevestigingsmail, neem deze mee.

Terug naar het formulier

Disclaimer

Sneltest technologie De door Velox Labs BV gehanteerde test technologie is door RIVM gevalideerd. In nagenoeg alle gevallen levert dat snel een zeer betrouwbaar testresultaat op. Er bestaat echter altijd een kleine kans op een zogenaamd vals-positieve (u bent niet besmet, maar de test indiceert dat u wel besmet bent) of vals-negatieve (u bent wel besmet, maar de test wijst dat niet uit) uitslag. Daarnaast bestaat ook een kleine kans dat het bij u afgenomen monster niet getest kan worden door andere oorzaken (denk daarbij bijvoorbeeld aan recent oraal gebruik van medicatie, alcohol, mondspoelmiddelen en/of andere verontreinigingen in de mond-, keel- en neusholten). In dat soort gevallen adviseren wij u zo snel mogelijk een nieuwe test uit te laten voeren om een snelle uitslag te kunnen geven. Of dit lukt hangt onder meer af van het beroep op de test-capaciteit door aangewezen prioriteiten groeperingen zoals medisch noodzakelijken, zorgmedewerk(st)ers, vitale beroepers etc.

Een test biedt derhalve nooit een absolute (100%) zekerheid op een (betrouwbaar) resultaat. Aan de uitslag van een test kunt u dan ook geen rechten ontlenen en Velox Labs BV is niet gehouden om informatie/bewijs aan te leveren over het niet (snel) kunnen aanleveren van een testresultaat.